A ADISONLINEról

„Együtt elérhetővé tenni a sportolás örömét és jótékony hatását a lehető legtöbb ember számára.” Ez a ADISONLINE ígérete a vásárlóinak.

A ADISONLINE neve egyet jelent a sport szeretetével. Az áruház már a kezdetektől azon fáradozik, hogy ezt a szenvedélyt eljuttassa az emberekhez, az alábbi szempontok betartásával:

Az alacsony árakkal, ügyelve a kiváló minőség fenntartására a termékek fejlesztése során.

Az ésszerű kialakítású áruházakkal, az optimális logisztikával és a hatékony szervezeti felépítéssel.

A költségek folyamatos ellenőrzésével, hogy a termékek árát rendszeresen csökkenteni tudjuk. A sporttermékek széles választéka révén Adidas.

Ezen felül a ADISONLINE számos olyan szolgáltatást kínál, amelyek szintén népszerűsítik a mozgást: ezt a célt szolgálják műhelyeink, a termékek személyessé tételét célzó szolgáltatások, valamint a választható finanszírozási módok és az ajándékkártya is.

Néhány éve a ADISONLINE még tovább erősítette kapcsolatát a vásárlóival, és a sportágakat vásárlói rendezvények keretében népszerűsíti. Ezek az ingyenes rendezvények lehetővé teszik vásárlóink számára, hogy családi körben fedezzék fel és gyakorolják a sportokat az áruház dolgozóinak társaságában.